Nu kan du spare penge på din pålidelige følgesvend på vandet. Opgrader din båd denne sommer!

Vores Mercury påhængsmotorer er kendt for deres imponerende ydeevne, holdbarhed og brændstofeffektivitet.

Uanset om du drømmer om at udforske øde kystlinjer, fiske på åbent hav eller bare nyde en afslappende tur på vandet, vil en Mercury påhængsmotor være din pålidelige følgesvend på vandet.

Uanset om du er en erfaren søfarer eller en nybegynder i verden af ​​bådsejlads, har vi noget for enhver smag og ethvert behov

Lad ikke denne fantastiske mulighed gå dig forbi. Kontakt din Mercury forhandler for at lære mere om vores kampagne og hvordan du kan spare stort på din næste motoropgradering.

Mercury 15hk

Start: Manuel

Brændstofsystem: Elektronisk benzin indsprøjtning

Trimindstillinger: 6 manuelle

Agterspejlshøjde: 381 mm.

Vægt: 45 kg.

Spar op til 2.900,-

Mercury 20hk

Start: Manuel

Brændstofsystem: Elektronisk benzin indsprøjtning

Trimindstillinger: 6 manuelle

Agterspejlshøjde: 381 mm.

Vægt: 45 kg.

Spar 3.000,-

Ro i sindet med 5 års garantiprogram

Få 5 års garanti på Mercury 4-takts og Verado påhængsmotorer*. Garantien dækker samme forhold som den normale 2 års garanti. For at kvalificere dig til at komme med i 5 års garantiprogrammet, skal du sørge for, at din påhængsmotor overholder nogle faste service intervaller på henholdsvis 100 timer / 12 måneder (lille service) eller 300 timer / 36 måneder (stort service).

*5 års garantien gælder ikke for produkter solgt til erhverv, udlejning etc., samt racing produkter

Brug for hjælp?

Vores produkter sælges og serviceres gennem et stort netværk af de bedste forhandlere i Danmark. Vores forhandlere er professionelle og bliver løbende uddannet i Mercury produkter så vi sikrer dig en god oplevelse på vandet. Besøg din lokale Mercury forhandler i dag, så er du på rette kurs.

Der tages forbehold for prisændringer og fejl i specifikationer, samt restordre. Kampagnen løber fra 1. maj til og med 31. juli 2024.