QUICKSILVER GUMMIBÅDE

SPAR 20%

De lækre trendy Quicksilver modeller byder på RIB bund både i aluminium og med luft. Uanset dit valg, får du fuld kvalitet.

Quicksilver gummibåde er mere end blot joller eller småbåde. De er det perfekte valg, når du vil have bærbar overkommelig sjov. Hurtig at sætte op og pakke ned igen. De fleste Quicksilver gummibåde kan nemt passe ind i en bil, bagagerum eller mindre bådopbevaring, på grund af deres lette konstruktion.

Quicksilver gummibåde er et godt valg uanset om du har brug for en båd til søen, sommerhuset, stranden eller bagpå den store båd. Med en bred vifte af størrelser, gulve og skrogdesign at vælge imellem, kan du helt sikkert finde lige den båd der passer til dig.

Lige nu kan du få dem til en skarp pris i hele kampagneperioden.

LET, KOMPAKT, LUKSUS & RUMMELIG

Som et helt specielt tilbud i resten af maj og juni 2023 kan du nu få en Quicksilver gummibåd til en skarp pris.

Du sparer 20% på alle gummibåde i forhold til løssalgsprisen.

Se alle de lækre modeller der er på tilbud

QUICKSILVER GUMMIBÅDE OPFYLDER DINE DRØMME.

Ligemeget hvad du ønsker at bruge til Quicksilver gummibåd til, så er der helt sikkert en der er det perfekte match.

Quicksilver har en bred vifte af gummibåde - bliv klogere på dem herunder - eller tag kontakt til en forhandler.

TENDY

  • Den mindste serie, som er meget lette, kompakte og derfor kan de nemt tages med i bagagerummet, eller bæres ned til stranden så man hurtigt kan komme ud på vandet.

AIRDECK

  • Luksus og meget rummelige gummibåde, som passer perfekt til at have med på båden, eller i sommerhuset. De er stadig lette og der følger en bæretaske med til bådene.

SPORT

  • De mest kraftfulde og kompakte gummibåde som kan tage dig med på længere eventyr - de kan både bruges til sejlture med familien, men også til fiskeri eller dykning, så kan HD varianterne være det perfekte valg.

ALU-RIB

  • Luksus, komfortable og stabile er de tre ord som beskriver denne serie - det er bådene som kan bruge ligemeget hvordan vejret er, du kan få dem i mange størrelser, så hele familien kan komme med til en dejlig dag på vandet.

Vil du vide mere? Så kontakt en Mercury-forhandler

Der tages forbehold for prisændringer og fejl i specifikationer, samt restordre. Kampagnen løber fra 17 maj til og med 30 juni 2023.