MERCURY PÅHÆNGSMOTORER FRA 4 HK TIL 20 HK

SPAR OP TIL 3.000 KR

Ingen laver en mere pålidelig, kraftfuld og effektiv serie af påhængsmotorer end Mercury. Hos os finder du FourStroke, som er understøttet af årtiers innovation, som gør, at en Mercury påhængsmotor er bygget til at stå distancen og levere legendariske præstationer drevet af fremadrettet teknologi - og lige nu kan du få dem til en skarp pris i hele kampagneperioden.

KVALITET, YDELSE, INNOVATION & PÅLIDELIGHED

Som et helt specielt tilbud i juni 2023 kan du nu få en Mercury påhængsmotor fra 4 hk og op til 20 hk til en skarp pris.

Du sparer helt op til kr. 3.000,- i forhold til løssalgsprisen.

Dyk ned i detajlerne

Er du i tvivl om hvilken motor der passer til netop din båd?

Hvis du vil have en påhængsmotor, som du kan have fuld tillid til, er Mercurys 4-taktere det oplagte valg. Udover at være af førsteklasses kvalitet, er de også lette, kompakte og med en fantastisk ydeevne og brændstoføkonomi.

Mercury 4-takterens egenskaber:

• Teknisk avanceret og designet med fokus på brugervenlighed.

• Nem at betjene og let vedligehold for en forbedret brugeroplevelse.

• Præcise brændstofdoseringssystemer, der sikrer en fantastisk ydeevne og god brændstoføkonomi.

• En omfattende vifte af produkter, der giver større fleksibilitet og flere muligheder.

Mercurys 4-takts-påhængsmotorer er hightech uden stress. De er svaret på ubekymret sejlads med en kraftfuld og pålidelig motor. Dristighed er ikke ensbetydende med størrelse. Mercury 4-takts-påhængsmotorer med færre hestekræfter er udviklet til at kunne sikre fantastiske præstationer i en pakke, der er så let og så effektiv som muligt. Baseret på innovative designs og avanceret teknologi, er disse kompakte og alsidige Mercury påhængsmotorer støjsvage, reagerer hurtigt og er pålidelige på både lavt og åbent vand

Vil du vide mere? Så kontakt en Mercury-forhandler

Der tages forbehold for prisændringer og fejl i specifikationer, samt restordre. Kampagnen løber fra 17 maj til og med 30 juni 2023.