Mercury Marine er i påskehumør

Det behøver ikke koste en formue at få en god sommer i Danmark. Lige nu har Mercury Marine kampagne på nogle af de mest solgte påhængsmotorer, og kører samtidig kampagnepakker på gummibåde. Det bliver en god sommer!

I anledning af Påsken har Mercury Marine fundet ekstra gode priser frem på nogle af de allermest solgte påhængsmotorer.

Rigtig mange båd- og Mercuryforhandlere holder åbent her i Påsken, naturligvis med alle de forbehold, som er anbefalet fra regering og Sundhedsstyrelsen. Når det så er sagt, er optimisme hos bådfolket heldigvis svær at stoppe, og det vil Mercury Marine gerne honorere.

Men det er ikke "kun" det eksisterende bådfolk, der forventes at få glæde af de ekstra gode priser hos Mercury Marine.

Mads Jeppesen fra importøren Jørgensen & Dahl formulerer det således: "Vi syntes det giver rigtig god mening at nedsætte prisen på vores, traditionelt, mest solgte motorer netop nu.

Rigtig mange har i det tidlige forår følt sig indespærret grundet Coronakrisen, og har forstået at et af de smittemæssigt, sikre steder, er ude på vandet. Ydermere forventes mange at holde ferien hjemme i år, og hvad er så mere ferie end at ligge og høre bølgernes skulpen, ungernes jubelskrig når de trækkes afsted på en badering bag motorbåden, eller den uendelige stilhed efterfulgt at et lille "plump", når snøren kasten ud fra båden?

Det er med andre ord en aktivitet som hele familien kan være med til, og der kan gøres plads til en tur med vennerne. Vandet tiltaler langt de fleste af os, uanset om man foretrækker den stille fisketur, solbadning, vandsport eller en god weekendtur med kæresten."

Der er med andre ord mange gode grunde til at komme på vandet og dermed investere i en ny påhængsmotor. Mangler båden, så tilbyder Mercury forhandlere landet over, helt specielle kampagnepriser på gummibådspakker, der inkluderer både påhængsmotor og udstyr såvel som pakkepriser på joller inkl. påhængsmotor. Mulighederne er mange uden at det behøver at koste en formue.

Søger man en noget større båd, kan bådforhandlerne fortsat levere Quicksilver & Bayliner både, dog skal man til at være hurtig, der er rift om bådene lige nu.

FAKTA

Str. på kampagnemotorer: 40 hk - 115 hk (Grønland dog fra 80 - 115 hk)

Maks besparelse: Kr. 9.000,- (DK) kr. 7.000,- (GR)

Motor modeller: Fourstroke, Pro XS & SeaPro