Opgrader din båd med en ny Mercury og spar op til 28.750 kr.

Når du vælger at opgradere med Mercury, får du samtidig professionel rådgivning og hjælp med i handlen. Vores forhandlere hjælper dig med at vælge den helt rette motor til netop dine sejlbehov. De hjælper også gerne med at opgradere din båd med reservedele og tilbehør, så den er klar til den nye sejlsæson.

Se udvalget af 30 - 60hk her >
Se udvalget af 80 - 150hk her >
Se udvalget af 175 - 225hk her >
Se udvalget af 250 - 300hk her >

Rabat-kampagnen gælder fra 1. november 2023 til 31. december 2023.

Hvorfor udskifte motor?

Du vil få en øget sikkerhed, pålidelighed, forbedret komfort, bedre sejloplevelse, mindre støj, mindre brændstofforbrug og ikke mindst en reduceret miljøbelastning! Når du opgraderer din bådmotor til en Mercury, vil du bl.a. drage fordel af en ny-garanti på både din motor, instrumenter og rigging udstyr.

Mercury garanterer den bedste sejlads

Med en motor fra Mercury får du den bedste og mest lydsvage sejlads. Mercury giver samtidig miljøet de bedste forudsætninger via kraftigt forbedret brændstoføkonomi sammenlignet med ældre motorer, og med en lydsvag motor kan du både nyde bådturen og omgivelserne til fulde.

FIND FORHANDLER

Vi har et stærkt forhandlernetværk med autoriserede Mercury forhandlere fordelt i Danmark, Grønland, Island og på Færøerne. Vi hjælper dig med at vælge det rigtige produkt og vi kan vejlede dig professionelt når det kommer til bådkøb, motorkøb, udstyr eller reservedele. 

Kampagnen er gældende fra 1. november 2023 til 31. december 2023. Der tages forbehold for prisændringer og fejl i specifikationer, samt restordre.