GARANTI OG SERVICE

Hos Mercury er du altid garanteret produkter af høj kvalitet, og når du køber en ny Mercury eller Mariner påhængsmotor, så har du nu mulighed for at få 5 års garanti, som sikrer dig, at din motor altid er klar til nye oplevelser på vandet.

Mercury Verado påhængsmotor i hvid med 300 hk.

Ro i sindet med 5 års garantiprogram

Nu er det muligt at få 5 års garanti på Mercury 4-takts og Verado påhængsmotorer*. Garantien dækker samme forhold som den normale 2 års garanti. For at kvalificere dig til at komme med i 5 års garantiprogrammet, skal du sørge for, at din påhængsmotor overholder nogle faste service intervaller på henholdsvis 100 timer / 12 måneder (lille service) eller 300 timer / 36 måneder (stort service).

*5 års garantien gælder ikke for produkter solgt til erhverv, udlejning etc., samt racing produkter

Garanti for alle

Som alle andre varer, er en ny båd og bådmotor som minimum, omfattet af købelovens bestemmelser om to års reklamationsret. Men nu er det muligt, at få 5 års garanti på Mercury og Mariner’s 4-takts, Optimax og Verado påhængsmotorer. Flere af bådmærkerne på denne webside, er ligeledes omfattet af en udvidet reklamationsret, som gælder delaminering af skroget. Det betyder med andre ord, at hvis der viser sig at være en sikkerheds- og styrkemæssig fejl i skroget dækkes det af reklamationsretten.

En af de vigtige forskelle på glasfiber både og biler, som en båd tit sammenlignes med, beskrives bedst på følgende måde: Glasfiber er et flydende materiale hvor gelcoaten, som er den pæne overflade, smøres eller sprøjtes i en form, som det første trin i produktionen. Herefter støbes resten af båden, som bagefter tages ud af formen, og monteres med aptering (indretning) vindspejl og andet udstyr. Når båden er færdig, vil den resten af sin levetid blive transporteret rundt med gelcoaten nedad på en trailer, i vandet eller på et stativ.

Kosmetiske småskader og revner kan ikke undgås, hverken gennem brug eller under opbevaring, og de har ingen betydning for bådens styrke og funktionalitet. På en bil er en af de sidste produktions trin maling og lakering af de synlige overflader, og den vil altid være adskilt fra underlaget med fire brede hjul monteret på ophæng og støddæmpere. Det vil igen sige, at rystelser og ujævnheder fra underlaget, ikke forplanter sig på samme måde til hele køretøjet som på en båd.

Billede af et kompas.

Få mere at vide

Vores produkter sælges og serviceres gennem et stort netværk af de bedste forhandlere i Danmark. Vores forhandlere er professionelle og bliver løbende uddannet i Mercury produkter så vi sikrer dig en god oplevelse på vandet. Besøg din lokale Mercury forhandler i dag, så er du på rette kurs.