Garanti og service

Hos Mercury er du altid garanteret produkter af høj kvalitet, og når du køber en ny Mercury påhængsmotor har du mulighed for at få 5 års garanti, som sikrer dig, at din motor altid er klar til nye oplevelser på vandet.

Mercury Verado påhængsmotor i hvid med 300 hk.

Ro i sindet med 5 års garantiprogram

Nu er det muligt at få 5 års garanti på Mercury 4-takts og Verado påhængsmotorer*. Garantien dækker samme forhold som den normale 2 års garanti. For at kvalificere dig til at komme med i 5 års garantiprogrammet, skal du sørge for, at din påhængsmotor overholder nogle faste service intervaller på henholdsvis 100 timer / 12 måneder (lille service) eller 300 timer / 36 måneder (stort service).

*5 års garantien gælder ikke for produkter solgt til erhverv, udlejning etc., samt racing produkter

Garanti for alle

Som alle andre varer, er en ny båd og bådmotor som minimum omfattet af købelovens bestemmelser om to års reklamationsret. Men nu er det muligt, at få 5 års garanti på Mercury og Mariner’s 4-takts, Optimax og Verado påhængsmotorer. Flere af bådmærkerne på Bådliv.dk er ligeledes omfattet af en udvidet reklamationsret, som gælder delaminering af skroget. Det betyder med andre ord, at hvis der viser sig at være en sikkerheds- og styrkemæssig fejl i skroget dækkes det af reklamationsretten.

Få mere at vide

Vores produkter sælges og serviceres gennem et stort netværk af de bedste forhandlere i Danmark. Vores forhandlere er professionelle og bliver løbende uddannet i Mercury produkter så vi sikrer dig en god oplevelse på vandet. Besøg din lokale Mercury forhandler i dag, så er du på rette kurs.