Joystick-styring til enkeltmotor fartøjer

Mercury har introduceret Joystick-styring med single motorinstallation, kompatibel til brug med Mercury Verado®-modellerne V8-, V10- og V12 påhængsmotorer fra 250 til 600hk. Joystick-systemet leverer en problemfri styring er unikt, fordi det er specialdesignet til både med single motorinstallation.

Mercury introducerer Joystick-styring til enkeltmotor fartøjer

MIAMI (14. februar 2024) — Mercury Marine®, en division af Brunswick Corporation (NYSE: BC), introducerede i denne uge Mercury Joystick-styring med single motorinstallation, kompatibel til brug med Mercury Verado®-modellerne V8-, V10- og V12 påhængsmotorer fra 250 hk til 600 hk. Joystick-systemet blev præsenteret på Discover Boating™ Miami International Boat Show i Miami Beach, Florida. Ved hjælp af elektrisk styring, afrunder Joystick-styring til single motorinstallationer, Mercurys sortiment af joystick-systemer, og leverer en problemfri styring og kontrol til ejere af både monteret med; indenbordsmotorer, Zeus® pod-drev, multi-påhængsmotor-installationer, multi-påhængsmotor med integreret bovpropel, og nu også både med kun en enkelt påhængsmotor til fremdrift.

"Det nye joystick-styringssystem er unikt, fordi det er specielt designet til både med single motorinstallation. Det har et simpelt og enkelt joystick til betjening af gas, gearskift og styring, med ergonomisk en-håndsbetjening," fortæller Tyler Mehrl, senior kategorileder for joystick, styring, og fjernbetjening.

Joystick-styring til single installationer eliminerer behovet for, at sejlere skal bruge begge hænder til at give gas, skifte gear og styre under manøvrer med lav hastighed, eksempelvis når der skal lægges til kaj. Ikke alene er en-håndsbetjening mere bekvem, men den præcise kontrol, som styringssystemet giver, vil give brugerne større selvtillid i situationer, hvor manøvrering af en enkelt påhængsmotor kan være mere udfordrende end en konfiguration med flere motorer i spil.

Det nye enkeltmotor-joystick har et strømlinet design uden fysiske knapper. Det tillader proportional fremad- og bakbevægelse, og twist-funktionen giver en nøjagtig og intuitiv styring.

Når Joystick-styring til enkeltmotor fartøjer er integreret med en kompatibel multifunktionsdisplay (MFD), der indeholder GPS og Mercury SmartCraft Connect, tilbyder den også autopilot-funktioner. "Der er to autopilot-funktioner, Heading og Route," forklarede Mehrl. "Du kan nemt oprette en rute på MFD'en ved at droppe waypoints. Når Heading-funktionen er aktiveret, kan du foretage 1- eller 10-graders justeringer til din retning på MFD'en, eller 10-graders justeringer ved at dreje joysticket, så du kan bruge det til virkelig at finjustere din rejseretning."

Mercury Joystick-styring til single installationer vil være tilgængelig i Danmark i løbet af 2024. For mere information, besøg www.mercurymarine.com.

 

Om Mercury Marine

Mercury Marine® har hovedsæde i Fond du Lac i Wisconsin og er verdens førende producent af motorer til fritidsbåde. Mercury er en division af Brunswick Corporation (NYSE: BC) og leverer motorer, både, service og reservedele til sejlads til fritidsbrug, erhverv og i statsregi. Mercurys produkter er nemme at bruge for sejlere, de er ekstremt driftsikre, og de leveres med verdens bedste kundesupport. Virksomhedens brancheførende mærkesortiment omfatter Mercury-påhængsmotorer, Mercury MerCruiser® sterndrive- og indenbordsmotorer, Mercury-propellere, Mercury-gummibåde, Mercury SmartCraft® elektronik, Land 'N' Sea-distribution af bådreservedele samt Mercury og Quicksilver® reservedele og olier. Få mere at vide på www.mercurymotor.dk