Mercury lancerer Avator™ 75e og 110e påhængsmotorer - bæredygtig fremdrift

Mercury lancerer Avator™ 75e og 110e påhængsmotorer, og udvider sortimentet af deres prisvindende elektriske fremdriftsserie, for at give større og mere bæredygtige eventyr på vandet. Avator egner sig godt til at drive en række forskellige fartøjer bl.a. styrepultsbåde, joller og RIB-både.

Mercury Marine lancerer Avator™ 75e og 110e påhængsmotorer, og udvider sortimentet af deres prisvindende elektriske fremdriftsserie, for at give større og mere bæredygtige eventyr på vandet.

FOND DU LAC, Wis. (4. juni 2024) – Efter succesfulde forhåndsvisninger tidligere på året på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas og Discover Boating Miami International Boat Show, lancerer Mercury Marine, en division af Brunswick Corporation (NYSE: BC), i dag officielt Avator™ 75e og 110e elektriske påhængsmotorer. Disse nye modeller er de seneste til at slutte sig til Mercurys fuldelektriske fremdriftslinje, som også inkluderer Avator 7.5e, 20e og 35e påhængsmotorer.

Siden lanceringen i 2023 har Mercurys Avator elektriske fremdriftsserie vundet flere design- og innovationspriser både i marine- og elektronikindustrien. Senest modtog Avator 20e og 35e 2024 CES Innovation Awards i kategorien Bæredygtighed, Eco-Design og Smart Energy samt 2024 Boating Industry Top Products Awards.

”Vi er stolte af al den anerkendelse, vi har fået for vores Avator elektriske påhængsmotorer indtil videre, og vi er spændte på at introducere vores hidtil mest kraftfulde nye modeller,” sagde John Buelow, præsident for Mercury Marine. ”75e og 110e elektriske påhængsmotorer egner sig godt til at drive en række forskellige fartøjer, herunder pontoner, styrepultsbåde, joller og RIB-både på op til cirka 22 fod, hvilket giver flere mennesker en brugervenlig, bæredygtig sejleroplevelse.”

Kraftfuld ydeevne 

Med Avators brancheførende tværgående fluxmotorteknologi, som leverer øjeblikkeligt drejningsmoment og pålidelig, effektiv kraft, genererer den nye 75e 7500 watt ved propelakslen, hvilket svarer til 10 hestekræfter. 110e genererer 11000 watt ved propelakslen, hvilket svarer til 15 hestekræfter.

Begge modeller fås med digitale fjernkontroller til både med konsolstyring. 75e fås også med et multifunktionsstyrhåndtag. Det elektriske tilt-system gør det også nemt at justere for maksimal effektivitet eller hæve påhængsmotoren i lavt vand.

Batterier og opladning 

De nye påhængsmotorer tilsluttes et Avator 5400-strømcenter, som muliggør problemfri batteriintegration og tilbyder fleksibilitet til at tilslutte op til fire robuste, vejrbeskyttede Avator 5400Wh lithium-ion-batterier for forlænget rækkevidde og driftstid. En autoriseret Mercury-forhandler kan hjælpe kunder med at vælge det rigtige antal batterier og konfigurere Avator-elektrisk fremdriftssystem, der passer til netop deres båd.

Strømcenteret leverer bekvem enkeltstående opladning for flere batterier samtidigt. Sejlere kan vælge deres egen opladningstid: Den bærbare 520W Avator-oplader genoplader to udtømte 5400Wh-batterier på cirka 20 timer, mens den valgfrie 1040W-oplader kan reducere opladningstiden med mere end 50 procent (kræver en AC-kompatibel indgang og afbryder).

Alle Avator-modeller leveres med en standard digital skærm, der giver operatører mulighed for at overvåge hastighed, afstand, rækkevidde af resterende tid, batteriniveau, effektudgang og advarsler på en fuldfarveskærm optimeret til læsbarhed under alle lysforhold. Der er to monteringsmuligheder for den digitale skærm på 75e og 110e fjernkonsol-konfigurationer: flush-montering eller piedestal-montering. På 75e-håndtagsmodellen er skærmen integreret i påhængsmotoren for hurtig og nem visning.

Forbindelse 

Avator 75e og 110e leveres med et installeret Mercury SmartCraft® Connect-modul, der trådløst forbinder påhængsmotoren til Mercury Marine-appen. Appen kan overvåge rækkevidde, batteriets opladningstilstand og andre ydeevnedata. Den giver et GPS-kort med visualiserede rækkeviddeestimater til planlægning af ture. Brugere kan tilpasse appen til at sende dem alarmer og beskrivende tekstbeskeder. Sejlere kan spore deres reducerede CO2-udslip mens de sejler med Avator elektrisk påhængsmotor.

Forpligtelse til bæredygtighed 

Avator-serien fortsætter Mercurys forpligtelse på tværs af alle produktlinjer til at omdefinere marinefremdrift på måder, der efterlader en positiv indvirkning på miljøet. Avator-påhængsmotorer transformerer sejleroplevelsen ved at gøre sejlads mulig uden direkte udstødningsgasser. Hver elektrisk påhængsmotor er også fremstillet med mange komponenter, der kan genanvendes eller genbruges.

For mere information om Avator elektriske påhængsmotorer, besøg mercurymarine.com/Avator eller www.mercurymotor.dk/avator

Om Mercury Marine

Mercury Marine® har hovedsæde i Fond du Lac i Wisconsin og er verdens førende producent af motorer til fritidsbåde. Mercury er en division af Brunswick Corporation (NYSE: BC) og leverer motorer, både, service og reservedele til sejlads til fritidsbrug, erhverv og i statsregi. Mercurys produkter er nemme at bruge for sejlere, de er ekstremt driftsikre, og de leveres med verdens bedste kundesupport. Virksomhedens brancheførende mærkesortiment omfatter Mercury-påhængsmotorer, Mercury MerCruiser® sterndrive- og indenbordsmotorer, Mercury-propellere, Mercury-gummibåde, Mercury SmartCraft® elektronik, Land 'N' Sea-distribution af bådreservedele samt Mercury og Quicksilver® reservedele og olier. Få mere at vide på www.mercurymotor.dk