Mercury Marine indgår i nyt partnerskab med Frydenbø as som foretrukket motormærke til bådmærkerne Nordkapp og Sting.

Der kommer fremover Mercury motorer på Nordkapp og Sting både.

FOND DU LAC, Wisc. (June 19, 2020) €“ Mercury Marine, der er en division af Brunswick Corperation, har indgået aftale med Frydenbø Marine om fremadrettet at være den foretrukne motor leverandør til bådmærkerne Sting og Nordkapp på alle globale markeder.

Hen over de seneste uger har Frydenbø været på udkig efter en ny leverandør af motorer, der kan matche efterspørgslen fra slutbrugerne, og er enige om at Mercury motorerne er det korrekte valg for deres bådmærker.

”Mercury associeres med kvalitet, ydeevne og troværdighed €“ et perfekt match med Nordkapp og Sting” lyder det fra Hans Petter Slang, CEO i Frydenbo´s marine division. ”Det nye samarbejde vil hjælpe os til at nå vores høje ambitioner for vækst på etablerede markeder”.

”Vi er rigtig glade for det endnu tættere samarbejde med Frydenbo Marine, og er stolte over at blive associeret med så stærke varemærker som Nordkapp og Sting” siger Marty Bass, præsident fra Mercury Marine, EMEA. ”Frydenbo og Mercury er to globale virksomheder med en stærk historie indenfor innovation i marine industrien, og deler en fælles passion for at være markedsleder. Dette samarbejde giver begge virksomheder en mulighed for vækst af den globale kundebase samt potentiale for yderligere vækst fremover."

Frydenbø har lang erfaring indenfor marine industrien med produktion af Nordkapp og Sting på deres polske værfter. Ydermere distribuerer Frydenbø andre ledende bådmærker der allerede har et tæt samarbejde med Mercury Marine.

Frydenbø Marine vil starte salget af både med Mercury motorer i 2021, og planlægger at fremvise de nye modeller til september på ”Båter i Sjøen”, Skandinaviens største flydende bådudstilling.