Mercury Marine kommer med nyt "Smart Tow" system

Det nye Bravo drev fra Mercury Marine giver nu endnu bedre muligheder for surf sport, uden brug af liner

Det nye MerCruiser Bravo Four S-drev med Smart Tow system muliggør fuld kontrol over aktiv vandsport fra båden.

Mercury Marine præsenterer i dag det nye MerCruiser Bravo Four S™ drev, der er et fremadrettet drev med Smart Tow® styring. Et nyt drevsystem til MerCruiser motorer, som ophøjer kunsten at skabe det perfekte kølvand til wakesurfing, wakeboarding og alle andre former for aktiv vandsport. Den digitale styring, som koordinerer ballast, trim flaps og fremdrift med en enkel og intuitiv brugerflade, gør det nemmere end nogensinde før.

Vandsportsformer som f.eks. wakesurfing og wakeboarding er blevet mere og mere populære verden over. Netop derfor har Mercury Marine udviklet drevet, som letter muligheden for at indstille motorerne korrekt ved udøvelse af aktiv vandsport.

"Uanset om bådføreren er veteran indenfor wakesurfing eller helt ny på området, leverer Bravo Four S-drevet styrken til at gøre det sikkert og pålideligt i samarbejde med de gennemprøvede MerCruiser 4,5 liters V6, 6,2 liters V8 og 8,2 liters V8 Z-drevmotorer med en motorkraft på 250 til 430 hk," lyder det fra John Lasschuit, produktionschef hos Mercury Marine.

Mercury SmartCraft teknologien, herunder et opgraderet Smart Tow system, er standard for Bravo Four S-drevet. Styringssystemerne muliggør tilpassede oplevelser indenfor vandsport med kun få tryk på Mercury VesselView® touchscreen-displayet. Bådføreren vælger ganske enkelt den ønskede vandsportsform, hvorefter Smart Tow systemet viser de relevante styringsmuligheder, som gør det muligt at indstille perfekt startacceleration, hastighed og kølvandsegenskaber.

Øvrige fordele med MerCruiser Bravo Four S-drevet

  • Forbedret manøvredygtighed, især ved lave hastigheder, som et resultat af det fremadrettede drevs ekstra "greb” i vandet.
  • SmartCraft digital gas-og gearskiftesystem til præcis styring.
  • Hele fem nye propeller, udviklet til at understøtte fordelene med Bravo Four S-drevet.
  • Support fra et omfattende netværk af autoriserede Mercury-forhandlere, som kan servicere hele systemet fra drev til kontrolpanel.

"Vi begyndte med vores yderst visionære designs og tilføjede nye teknologier, digitale funktioner til brugeren og direkte integration med motorens og bådens styring,” siger John. "Det er det perfekte fremadrettede drev til den nye generation af vandsportsentusiaster."

Det nye MerCruiser Bravo Four S-drev kommer på det danske marked omk. nov. 2020. Udsalgsprisen kendes endnu ikke.