Mercury Marine og Beneteau styrker samarbejdet yderligere

Fra 2021 kommer der Mercury påhængsmotorer på både fra Beneteau. Mercury Marine og Beneteau har besluttet at udvide det samarbejde, som de har haft på det nordamerikanske marked gennem de sidste par år, til at gælde verden over.

Præcist 2 år efter Mercury Marine og Beneteau annoncerede tæt samarbejde i Nordamerika, annoncerer de nu et endnu tættere samarbejde, der sikrer at Beneteau både fra 2021 verden over leveres med Mercury påhængsmotorer.

Med dette samarbejde, eller partnerskab om man vil, får Beneteau´s kunder adgang til endnu mere konkurrencedygtige og højtydende motorpakker på bådene end tidligere set.

"Samarbejdet er blevet tættere over de sidste par år, og vi glæder os til at kunne tilbyde endnu flere bådentusiaster muligheden for at opleve hvad der allerede har været en succes i USA i nogen tid: Nemlig det perfekte match når to spillere i marineindustrien slår sig sammen om at tilbyde den perfekte bådpakke" Siger Marty Bass, øverste chef i Mercury Marine EMEA.

"Vi er utrolig glade for samarbejdet med Mercury Marine, som giver os mulighed for at tilbyde kunderne udvalgte højprofilerede produkter med endnu bedre motorpakker end tidligere", lyder det fra Luca Brancaleon, næstkommanderende i varemærke og produktstrategi divisionen indenfor Beneteau gruppen. "Efterspørgslen efter store påhængsmotorer er stigende, og Mercury Marine har bevist sit værd som marine partner i Nordamerika. Vi er sikre på at den succes også vil blive kopieret i andre områder af verden".

"Jeg glædes over det udvidede, tætte samarbejde med Mercury Marine og ser frem imod et langt og succesfuldt samarbejde", siger Yann Masselot, varemærke direktør hos Beneteau.

Bådentusiaster kan allerede nu bestille deres Beneteau båd med Mercury påhængsmotor, og disse bådpakker vil ligeledes blive fremvist på kommende bådudstillinger.

Lidt om Mercury Marine

Med hovedkvarter i Fond du Lac, Wis, USA, er Mercury Marine en af verdens største producenter af bådmotorer, både indenbords- såvel som påhængsmotorer. Deres mange varemærker dækker bla over: Mercury påhængsmotorer, Mercury MerCruiser- og Diesel indenbordsmotorer, Mercury SmartCraft elektronik, 1st Mate sikkerheds- og tyverisystem samt Quicksilver olie og reservedele.

Lidt om Beneteau

Varemærket Beneteau er gruppens historiske varemærke, der ses som en pioneer indenfor udviklingen af både til rekreationel brug. Med henved 45 forskellige modeller i sortimentet, opfattes Beneteau som markedsledende indenfor udvalg af både til lystsejlads. Fokus er udvilking af både, der giver så mange mennesker som muligt muligheden for at nyde en tur på vandet i egen båd. Til sæsonen 2020-21 demonstrerede Beneteau sin styrke ved at lancere hele 5 nye modeller indenfor varemærkerne Oceanis samt konkurrencemærkerne Gran Turismo, Antares og Flyer.

Beneteau sælges i Danmark gennem Risbjerg A/S ved Silkeborg