Mercury Marine inkluderer Active Trim som standard i 2021

Mercury Active Trim bliver nu standard på alle Mercury påhængsmotorer over 175 hk

Højteknologiske Active Trim fra Mercury Marine leveres fra 2021 som standardudstyr ved køb af Mercury påhængsmotor i str 175 hk og op.

Under devisen "Lad os gøre sejlads endnu nemmere", inkluderer Mercury Marine fra næste år nu deres højteknologiske løsning Active Trim som standard udstyr på alle nye påhængsmotorer i størrelsen fra 175 hk og op.

Active Trim er en del af SmartCraft sortimentet, der indeholder alle Mercury Marines teknologiske løsninger, der udelukkende er udviklet til at gøre sejlads nemmere, sjovere og give en større nydelse for alle uanset erfaringsniveau. Allerede tidligere i år tilføjede Mercury Marine Vessel View Mobile som standard udstyr på alle Mercury påhængsmotorer fra 80 hk, og nu går producenten så skridtet videre.

Active Trim er en integreret GPS med et hastighedsbaseret automatisk trim system fra Mercury Marine. Det betyder at det intuitive og håndfri system helt automatisk sikrer at motoren trimmes, altså ligger korrekt i vandet, så båden opnår maksimal hastighed med minimalt brændstofforbrug. Active Trim indretter sig efter de manøvrer der foretages under sejlads: Dvs. at når båden accelererer trimmer Active Trim automatisk motoren ud, og når farten nedsættes trimmes motoren automatisk ind, helt uden at kaptajnen skal foretage sig noget som helst. Systemet er så integreret at det ikke kræver nogen form for specialviden at benytte det. Har man selv lyst til at prøve kræfter med trimningen af motoren kan det naturligvis slås fra.

Hjertet i Active Trim er det integrerede og patenterede GPS-baserede kontrolsystem, som justerer motoren i takt med hastigheden.

Test har påvist en brændstofbesparelse på mellem 14% - 54% når der sejles med Active Trim, set i forhold til når der sejles med manuel trimning af motoren. Ydermere sikrer korrekt trimning af motoren længere levetid og mindre behov for service.

"Som dedikeret marineproducent, er vi dybt engageret i at kunne tilbyde vore kunder de bedste muligheder for at nyde en dag eller mere på vandet. Ved siden af produktionen af vores højtydende bådmotorer, arbejder Mercury Marine konstant på udviklingen af nye unikke og intelligente løsninger for at sikre at enhver båd giver en optimal nydelse, hver gang den er på vandet," siger Marty Bass, øverste chef for Mercury Marine EMEA. "Ved at inkluderer Active Trim som standard på vore påhængsmotorer fra 175 hk og op, tager vi endnu et skridt i retningen af at gøre sejlads endnu nemmere."

Active Trim er en del af de intelligente SmartCraft løsninger fra Mercury Marine, der let og elegant kan integreres ombord hvorved sejlads bliver endnu nemmere. Under SmartCraft paraplyen findes følgende løsninger: 

  • Vesselview Mobile (Viser motordata pĂĄ mobilen)
  • VesselView Link (Integration af motor- og bĂĄddata i brugervenlig interface uanset hvornĂĄr man ønsker at se det).
  • 1st Mate (Kombineret Mand-Over-Bord system og tyverisikring af motoren).
  • DTS systemet (Digital styring, sikrer at alt i bĂĄden spiller maksimalt, trĂĄdløst naturligvis)
  • Skyhook, Bowhook, Drifthook (Avancerede joystik løsninger)
  • Go Free (Køb og download af nye motorfunktioner)

Du kan allerede nu bestille din Mercury påhængsmotor med Active Trim som standard, og ønsker du at få implementeret Active Trim på din Mercury motor kan din Mercury forhandler også hjælpe med det.