Mercury Marine annoncerer et nyt globalt lederteam

Mercury Marine annoncerer et nyt globalt lederteam

FOND DU LAC, Wisc. (den 5. august 2021) - Mercury Marine, som er en del af Brunswick koncernen og førende inden for motorer til lystbåde, har annonceret, at der kommer en ændringer i den globale ledergruppe. Formålet med ændringerne er fortsat at styrke Mercury’s ledelses position på markedet, samt globalt at udvide erfaringen og talentet i kerneområder. Ændringerne træder i kraft med omgående virkning.

Will Sangster forfremmes til President i Mercury EMEA. Sangster har været General Manager for ANZP siden 2014, og i 2019 fik han ansvaret for det asiatiske marked, og under Sangsters ledelse har Mercury APAC’s omsætning og markedsandel fortsat været stigende. Sangster vil flytte til Mercurys europæiske hovedkvarter i Petit-Rechain, Belgien. Marty Bass, som har været formand for Mercurys EMEA forretning i de sidste fem år, flytter tilbage til USA for at påtage sig en fremtidig rolle i virksomheden, der snarligt vil blive annonceret. Bass har været i virksomheden i 15 år i forskellige lederstillinger med stigende ansvar, herunder Vice President for Category Management for Mercury Marine i Fond du Lac.

Sangsters tidligere rolle overtages af Brad Zoelle, som er blevet forfremmet til General Manager i APAC Regionen. Zoelle sluttede sig til Mercury fra Brunswick Boat Group som General Manager i Canada i 2020 efter at have tilbragt mere end fem år med Sea Ray i flere lederstillinger. Zoelles tidligere rolle overtages af Jonathan Levine, der bliver General Manager for Mercury Canada. Levine har hidtil arbejdet som Vice President for Strategy and Finance, Business Acceleration. Her arbejdede han tæt sammen med Brunswicks ledelse på tværs af alle divisioner.

"Forfremmelsen af Will, Brad og Jonathan, samt Marty's nye rolle afspejler ikke kun vores stærke talentmasse inden for Brunswick og Mercury, men positionerer os også til utrolig succes i fremtiden," udtaler Chris Drees, President for Mercury Marine.
"Jeg er overbevist om, at vi fortsat styrker vores lederposition på markedet ved at udnytte talentet fra vores medarbejdere rundt om i verden, såvel som vores brancheførende produktsortiment."

Grundet rejserestriktioner i forbindelse med COVID-19 vil Sangster, Bass og Zoelle tiltræde deres nye stillinger i løbet af de næste par måneder.

Om Mercury Marine
Med hovedsæde i Fond Du Lac, Wisconsin, USA, er Mercury Marine verdens førende fabrikant af motorer til lystbåde. Mercury, der er en afdeling af Brunswick Corporation (NYSE: BC), leverer motorer, lystbåde, service og reservedele til brug i fritiden, kommercielt og statsligt. Dette giver alle typer af sejlere mulighed for at anvende produkter, der er lette at bruge, yderst pålidelige og understøttes af professionel kundesupport inden for den maritime verden. Mercury's brancheledende portefølje af varemærker, omfatter Mercury påhængsmotorer; Mercury MerCruiser indenbordsmotorer; MotorGuide trolling motorer; Mercury propellere; Mercury gummibåde; Mercury SmartCraft elektronik; Land ’N’ Sea marine dele distribution; samt Mercury og Quicksilver reservedele og olier. Læs mere på mercurymarine.com.