Mercury Marine introducerer nye 25 og 30hk 4-takts påhængsmotorer – de letteste og hurtigste 3-cylindrede motorer på markedet

Mercury Marine introducerer nye 25 og 30hk 4-takts påhængsmotorer – de letteste og hurtigste 3-cylindrede motorer på markedet

FOND DU LAC, Wis. (12. juli 2022) — Mercury Marine, som er en del af Brunswick koncernen og førende inden for motorer til lystbåde, har i dag introduceret sin næste generation af 25 og 30hk 4-takts påhængsmotorer €“ konstrueret fra bunden til at være lettere, hurtigere og nemmere at betjene og vedligeholde. Disse påhængsmotorer har en 3-cylindret, 500cc motorblok med elektronisk brændstofindsprøjtning (EFI). For første gang kommer modeller med elektrisk start i 25 og 30hk som standard med Mercury SmartCraft®, hvilket giver bådejere mulighed for at tilkoble SmartCraft® instrumenter, VesselView® skærme og via SmartCraft Connect® også andre fabrikater skærme. Ligeledes kan man via VesselView Mobile™ få motordata direkte på sin smartphone app.

"Mercurys nye 25 og 30hk platform bringer nye muligheder og en bedre forbrugeroplevelse til en lang række fritids- og kommercielle både," lyder det fra Chris Drees, Mercury Marines CEO. "Ud over at være lettere, hurtigere og mere støjsvage leverer de nye motorer i denne serie, hvad bådejere har efterspurgt med spændende nye muligheder såsom digitale teknologier og et ergonomisk justerbart styrehåndtag."

Disse nye 3-cylindrede motorer starter ved kun 60 kg, og er 16% lettere end den forrige generation og tilbyder klassens bedste brændstoføkonomi. Påhængsmotorerne kommer i modellerne 25 og 30hk FourStroke, 25hk SeaPro™ og 25hk ProKicker™.

De opdaterede 25 og 30hk FourStroke og de nyeste 25hk SeaPro-modeller er ideelle til 11- til 16 fods V-bunds- og aluminiumsbåde, gummibåde, 11- 13-fods glasfiber både og RIB både op til 16 fod. Derudover imødekommer lanceringen af 25hk ProKicker™ efterspørgslen på bedre trollingkontrol for større både op til 35-40 fod.

Motorer i serien fås med elektrisk eller manuel start, styrehåndtag eller fjernbetjening, mulighed for powertrim, samt jetdrev som alternativ til alm. propellerdrift. De håndstyrede modeller er monteret med et prisvindende ergonomisk designet styrehåndtag, der kan justeres højre/venstre og op/ned for altid at give den mest komfortable og sikre kontrol over motoren.

Bådejere vil også nyde seriens lette vedligeholdelse og muligheden for digital integration via SmartCraft-teknologien.

Rutinemæssig vedligeholdelse har aldrig været nemmere fra vandet,” lyder det fra Jim Hergert, Senior Category Manager. ”Det spildfrie olieskiftssystem har en drypbakke under oliefilteret, og vand kan hurtigt drænes fra brændstoffilteret uden værktøj.

”SmartCraft teknologien giver mulighed for at udlæse vigtige motordata på en række forskellige enheder, og lystfiskere kan indstille deres trollinghastighed i intervaller på 10 omdr/min med trollingkontrol-funktionen,” lyder det fra Hergert.

Besøg www.mercurymarine.com for mere information om 25 og 30hk påhængsmotorerne.


Om Mercury Marine
Mercury Marine har hovedsæde i Fond du Lac i Wisconsin og er verdens førende producent af motorer til fritidsbåde. Mercury er en division af Brunswick Corporation (NYSE:BC) og leverer motorer, både, service- og reservedele til sejlads til fritidsbrug, erhverv samt søværnet og andre offentlige institutioner. Mercurys produkter er nemme at bruge for sejlere, de er ekstremt driftsikre, og de leveres med verdens bedste kundesupport. Selskabets brancheførende mærkesortiment omfatter Mercury påhængsmotorer, Mercury MerCruiser® sterndrev og indenbordsmotorer, Mercury propellere, Mercury gummibåde, Mercury SmartCraft instrumenter. Mere information er tilgængelig på MercuryMarine.com.