Uforglemmelige øjeblikke på vandet

Udskift din motor til en ny Mercury og mange penge!

Uanset om du er en erfaren sejler eller en nybegynder, er det aldrig for tidligt at investere i kvalitet. Med vores forårskampagne kan du gøre det til en skarp pris og samtidig nyde fordelene ved en moderne og benzinbesparende påhængsmotor. Så hvorfor vente? Tag springet og spar op til 6.500 kr på din nye 40 til 60hk Mercury motor!

Opdag friheden ved at sejle med en Mercury-motor og få glæde af forårssæsonen som aldrig før. Tilbuddet gælder kun for en begrænset periode, så sørg for at handle hurtigt for at sikre dig din nye motor til en fantastisk pris.

Mercury F40hk

Start: Elektrisk

Brændstofsystem: Elektronisk benzinindsprøjtning

Trimindstillinger: Powertrim

Agterspejlshøjde: 508 mm.

Vægt: 98 kg.

Spar 5.500,-

Mercury F50hk

Start: Elektrisk

Brændstofsystem: Elektronisk benzinindsprøjtning

Trimindstillinger: Powertrim

Agterspejlshøjde: 508 mm.

Vægt: 112 kg.

Spar 6.000,-

Mercury F60hk

Start: Elektrisk

Brændstofsystem: Elektronisk benzinindsprøjtning

Trimindstillinger: Powertrim

Agterspejlshøjde: 508 mm.

Vægt: 112 kg.

Spar 6.500,-

Ro i sindet med 5 års garantiprogram

Få 5 års garanti på Mercury 4-takts og Verado påhængsmotorer*. Garantien dækker samme forhold som den normale 2 års garanti. For at kvalificere dig til at komme med i 5 års garantiprogrammet, skal du sørge for, at din påhængsmotor overholder nogle faste service intervaller på henholdsvis 100 timer / 12 måneder (lille service) eller 300 timer / 36 måneder (stort service).

*5 års garantien gælder ikke for produkter solgt til erhverv, udlejning etc., samt racing produkter

Brug for hjælp?

Vores produkter sælges og serviceres gennem et stort netværk af de bedste forhandlere i Danmark. Vores forhandlere er professionelle og bliver løbende uddannet i Mercury produkter så vi sikrer dig en god oplevelse på vandet. Besøg din lokale Mercury forhandler i dag, så er du på rette kurs.

Der tages forbehold for prisændringer og fejl i specifikationer, samt restordre. Kampagnen løber fra 1. april til og med 30 juni 2024.