MERCRUISER 4,5 - 6,2L

SPAR OP TIL 55.000 KR

Mercury indenbordsmotorer giver dig hurtig accelleration og fantastisk manøvredygtighed, og så er vores motorer lette at vedligeholde - og lige nu kan du få dem til en skarp pris i hele kampagneperioden.

Mercury MerCruiser benzin motorer.

Det eneste rigtige valg til din planende båd, og verdens mest solgte indenbordsmotor. En bobtail er en komplet ny motor uden drev. Alle motorer leveres nu som standard med katalysator. Standard rigging-udstyr medfølger i prisen: Fjernbetjeningsboks, Flagship analoge instrumenter, tændingslås, div. ledningsnet, tandstangsstyring i længde efter valg. Ekstra behov ved komplet motor installation: Propellere, fjernbetjeningskabler, søvandsindtag til motorer med ferskvandskøling.

Som et helt specielt tilbud fra oktober til og med november 2023 kan du nu få en MerCruiser benzinmotor 4,5L eller 6,2L til en skarp pris. Du sparer helt op til kr. 55.000,- i forhold til løssalgsprisen.

Dyk ned i detaljerne

Er du i tvivl om hvilken motor der passer til netop din båd?

Vil du vide mere? Så kontakt en Mercury-forhandler

Der tages forbehold for prisændringer og fejl i specifikationer, samt restordre. Kampagnen løber fra d. 12 oktokber til og med d. 30. november 2023.