Avator 75-110e

Elektrisk påhængsmotor

Uanset om du slapper af i solen eller jagter fisk på din yndlingssø, giver den forstærkede kraft fra Avator™ 75e og 110e påhængsmotorer dig frihed til at udvide horisonten og forstærke dit eventyr.

Modulære batterier

Avator™ 75e og 110e påhængsmotorer kan konfigureres med op til fire 5400Wh batterier, som alle er forbundet gennem 5400-strømcentret for problemfri integration og praktisk opladning fra ét enkelt punkt.

StyrehĂĄndtag

Det tilgængelige styrehåndtag til Avator 75e giver sejlere mulighed for at tage styringen med selvtillid. Håndtaget kan justeres op og ned for komfortabel styring fra enhver position, indeholder en integreret tilt-switch og digitale skiftekontroller, og kan foldes sammen, når det ikke er i brug.

Elektrisk tilt

Det elektriske tilt-system gør det nemt at indstille ydeevnen eller hæve påhængsmotoren i lavt vand. Du kan justere tilt let for maksimal effektivitet og ydeevne.

5400-strømcenter

5400-strømcenteret er et integreret hub, der distribuerer strøm fra batteribanken gennem hele systemet. Det kan også oplade op til fire tilsluttede batterier samtidig fra en enkelt opladningsport.

Digitale kontroller

Til konsolbåde leverer digitale fjernkontroller øjeblikkelig gasrespons, sikker gearskift og elektrisk tilt-kontrol uden tøven for nem og sikker styring. Kontrollerne fås i tre stilarter for at passe til en række forskellige center- og sidekonsol-monteringspositioner.

En stærk tværgående fluxmotor

Branchens første tværgående fluxmotorteknologi leverer øjeblikkelig drejningsmoment og pålidelig, effektiv kraft. Motoren driver en højtryks trebladet aluminium propel, der yderligere optimerer batterilevetiden.

Avator ydeevne

Blød og stille

Blød, stille elektrisk kraft vil bringe dig til din destination uden at afbryde samtalen.

Overtruffen effektivitet

Fra tværgående fluxmotoren til lithium-ion-batterierne har vi optimeret hvert aspekt af Avator fremdriftssystemet for at levere mere effektiv samlet ydeevne end konkurrencen.

Mere kraft, større eventyr

Kraften fra Avator 75e og 110e påhængsmotorer gør dem ideelle til brug på større og tungere fartøjer, herunder mellemstore aluminiumsfiskebåde og pontoner.

Fordele ved Avator

Jævn ydeevne

Komponenter med vibrationsisolering hjælper med at sikre, at din tur er stille og glat, så du bedre kan forbinde med naturen.

Bæredygtighed

Avator påhængsmotorer transformerer sejleroplevelsen ved at gøre sejlads mulig uden udstødningsgasser og nul direkte emissioner.

Korrosionsbestandighed

Med ingen brændstof, ingen udstødningsgasser og minimal vedligeholdelse er en Avator påhængsmotor enkel at eje, så du kan bruge din tid på vandet.

Let opbevaring og vedligeholdelse

Med ingen brændstof, ingen udstødningsgasser og minimal vedligeholdelse er en Avator påhængsmotor enkel at eje, så du kan bruge din tid på vandet.

Avator tilbehør og tilsluttede enheder

Alt hvad du har brug for for at forbedre dine Avator-drevne eventyr

Avator-skærme

Overvåg dit fremdriftssystem og juster indstillinger fra en livlig fuldfarveskærm. På styrehåndtags-modeller er skærmen integreret med påhængsmotoren. Instrumentbrætsskærme er tilgængelige til både med konsolstyring.

SmartCraft Connect og Mercury Marine app'en

En Mercury SmartCraft® Connect-modul er forudinstalleret, så du trådløst kan forbinde påhængsmotoren til Mercury Marine mobilappen. Brug app'en til at få adgang til ydeevnedata, rækkeviddeestimater på et GPS-kort, et værktøj til at forbinde med din forhandler og meget mere.

Vælg din opladningstid

Den bærbare 520W Avator™ oplader kan genoplade to udtømte 5400Wh-batterier på cirka 20 timer. Den integrerede 1kW oplader i fartøjet kan skære opladningstiden med mere end 50 procent.

Tilbehør

Avator tilbehørs muligheder hjælper med at beskytte din påhængsmotor og gør dage på vandet lettere. De inkluderer en tilpasset påhængsmotor bæretaske, propel, opladere og mere.

Specifikationer

Navn

Avator 75e

Avator 110e

Batteri IP-klassificering

IP67

IP67

Batterivægt

42 kg.

42 kg.

Batteri

5376Wh - LiFePO4

5376Wh - LiFePO4

Opladermuligheder

520W; 1050W

520W; 1050W

Indgangseffekt

8,6kW

12,8kW

Vurdering af propelakselskraft

7500W

11000W

Spænding

48V

48V

Motorbenslængde

15 in / 381 mm; 20 in / 508 mm; 25 in / 635 mm

20 in / 508 mm; 25 in / 635 mm

Propel muligheder

8P; 9P; 10.5P

8P; 9P; 10.5P

Styring

RC / Tiller

RC

Samlet drivvægt

60 kg.

56 kg.

Garanti og vedligeholdelse

Bæredygtighed

Avator påhængsmotorer gør sejlads muligt uden udstødningsgasser og ingen direkte udledning. Hver påhængsmotor er fremstillet med komponenter, der kan genanvendes eller genbruges.

Støttet af Mercury

Avator påhængsmotorer er bygget efter de samme høje standarder og bakkes op af det samme netværk af autoriserede forhandlere og serviceprofessionelle, der har gjort Mercury til en førende aktør i branchen.

Registrering af Avator motor og batteri

Din Avator påhængsmotor og batteri skal registreres separat for at være berettiget til garanti. Hvis du køber hos en autoriseret Mercury-forhandler personligt, vil din forhandler registrere produktet.

Lær mere om elektriske påhængsmotorer hos en Mercury-forhandler

Din lokale autoriserede Mercury-forhandler er det bedste sted at se og købe Mercury-motorer, reservedele og tilbehør, samt få ekspertstøtte, når du har brug for det.