Få svar på dine spørgsmål omkring den elektriske påhængsmotor, Mercury Avator

I 85 år har Mercury Marine forpligtet sig til at tilbyde innovative løsninger, der driver lystbådeentusiasters bedste oplevelser på vandet. I dag inkluderer dette at tilbyde den bredeste vifte af påhængsmotorer i branchen, lige fra vores prisvindende højtydende V12-, V10-, V8- og V6-motorer til den innovative elektriske Avator™ påhængsmotor-familie.

Hvis du overvejer, om en elektrisk påhængsmotor er noget for dig, kan du her dykke ned i detaljerne på Avator-familien. Derefter kan du kontakte en autoriseret Mercury-forhandler for at få mere at vide.

Hvad er Avator?

Avator er en elektrisk påhængsmotor-model fra Mercury, ligesom Verado® eller Pro XS®. De repræsenterer vores familie/serie af lavspænding elektriske fremdriftssystemer. Både i sin ånd og navn, Avator, stammer det af en kombination af "Advanced" og "Thor" - Thor er Mercury's allerførste påhængsmotormodel. Det forbinder både vores historie med innovation og vores forpligtelse til at være førende inden for elektrisk fremdrift i branchen.

Hvor mange påhængsmotorer er der i Avator-serien?

12/1-24: Tre Avator-modeller er i øjeblikket tilgængelige hos Mercury-forhandlere: 7.5e, 20e og 35e. På CES 2024 præsenterede Mercury Avator 75e- og 110e-påhængsmotormodellerne, som forventes at være tilgængelige senere på året 2024.

Hvad betyder Avator-modelbetegnelserne? Er det hestekræfter?

Avator-modelbetegnelserne er ikke baseret på hestekræfter. De stammer fra en mere almindelig metode til at måle kraft blandt elektriske mobilitetsprodukter: Watt. Mere specifikt er modelbetegnelsen baseret på mængden af fremdriftskraft, hver påhængsmotor genererer ved propakslen, med decimalpunktet flyttet to pladser til venstre. Denne tabel hjælper med at forklare:

Model

Fremdriftskraft 

7.5e

750W

20e

2200W

35e

3700W

75e

7.500W

110e

11.000W

Hvor kraftfulde er disse påhængsmotorer? Hvad er hestekræfterne?

Avator påhængsmotorer er bedømt i Watt baseret på mængden af fremdriftskraft genereret ved propelakslen. Selvom disse bedømmelser kan konverteres til hestekræfter, giver denne konvertering ikke et fuldt billede af præstationen. Det elektriske motordesign, der anvendes i Avator påhængsmotorer, genererer et højt drejningsmoment og øjeblikkelig gasrespons, hvilket resulterer i hurtigere acceleration end det, du generelt ville opleve fra forbrændingspåhængsmotorer "bedømt" ved samme effektniveau.

Hvordan får påhængsmotorerne strøm?

Hver Avator påhængsmotor er designet i samspil med kontrolenheder, propel, batterier, display og en mobil-app som en del af et komplet elektrisk fremdriftssystem. Mens batterierne alle har lithium-ion-kemi, samarbejdede Mercury med sine partnere hos Mastervolt® for at optimere et batterisystem til hver påhængsmotor. Dette inkluderer bærbare batteripakker og modulære systemer til visse modeller, så sejlere kan vælge, hvor meget strøm de vil medbringe.

Hvor længe vil batterierne holde?

Ligesom med en forbrændingspåhængsmotor vil rækkevidden og driftstiden for en Avator påhængsmotor variere afhængigt af vandforholdene, antallet af batterier (mængden af brændstof) og hvordan påhængsmotoren betjenes. Avator-batterier er dimensioneret til at give cirka en times drift ved fuld gas. Ved at tilføje batterier eller betjene ved en lavere gasposition kan du forlænge rækkevidden og driftstiden.

Skifter Mercury til elektrisk fremdrift? Og hvorfor?

Vores hensigt er at være førende inden for både forbrændings- og elektriske påhængsmotorer. Vores motivation er enkel: Vi er innovationsledere i den maritime branche, og vi ønsker at bruge vores ressourcer og viden til at gøre sejlads lettere tilgængelig for flere mennesker, samtidig med at vi leverer bæredygtige løsninger, der hjælper med at beskytte vores miljø. Vi gennemfører dette på tværs af alle vores produkter og serier, og elektrificering bidrager til denne mission.

Hvad er anvendelserne for elektriske påhængsmotorer?

Avator elektriske påhængsmotorer er ideelle til brug i vandområder, hvor forbrændingsmotorer er forbudte, men det er dog kun begyndelsen. De er designet til at kunne drive en række små både, lige fra gummibåde og RIB-både til små pontoner og endda nogle små glasfiberjoller. De er også populære til at drive joller og som sekundær kraft på sejlbåde. Elektriske påhængsmotorer er ikke designet til at være "fart-over-feltet" motorer. De foretrækkes af lystsejlere, der foretrækker en stille, fordybende oplevelse. Og fordi de er så enkle at bruge og vedligeholde, er de et fremragende valg for både nye og erfarne lystsejlere.

Hvordan vælger jeg den rigtige Avator påhængsmotor?

En autoriseret Mercury-forhandler er din bedste kilde til information om valg, installation og vedligeholdelse af Avator påhængsmotorer. Vi foreslår, at du kontakter en forhandler nær dig. I mellemtiden giver vi dig her en oversigtsguide for hver model:

Avator 7.5e – Med sit lette design og batteri med hurtig udskiftning er Avator 7.5e en ægte bærbar påhængsmotor, der passer godt til forskellige små både, herunder joller, små aluminiums-V-skrogbåde, mindre RIB-både, gummibåde og nogle kanoer og kajakker med en passende badebro.

Avator 20e og 35e – Avator 20e og 35e påhængsmotorerne tilbyder mere kraft til fartøjer som små aluminiumsfiskebåde, kompakte pontoner, små RIB-både og gummibåde. Det modulære batterisystem tilsluttes påhængsmotoren gennem vores innovative ’Power Center’, som kan parres med op til fire batterier. Din forhandler vil hjælpe dig med at konfigurere et batterisystem dimensioneret til dine behov og ønskede rækkevidde.

Avator 75e og 110e – De mest kraftfulde påhængsmotorer i Avator-serien, 75e og 110e, har kapacitet til at drive mere seriøse fiskebåde, samt pontoner, større RIB-både og endda små glasfiberjoller. Yderligere information om ydeevne og funktioner vil snart være tilgængelig – disse motorer vil være tilgængeligt på markedet i løbet af 2024.