HVORFOR BARE VÆRE PÅ VANDET NÅR DU KAN STYRE VERDENSHAVENE?

Med Mercury Marine i ryggen kan du vove dig ud mod de største oplevelser, som livet på vandet har at tilbyde. Vi hjælper dig med at få dit livs største oplevelser indenfor rækkevidde, uanset hvor fjerne de kan synes. Du skal bare være villig til at vove dig ud mod horisonten med os!

Hvilken Mercury type er du?

Er du en cool wakeboarder, en sejlivet fisker eller en familie med passion for havet Download din helt egen Mercury baggrund til dit personlige skrivebord på PC eller laptop.

Wakeboarder

Mercury brand dna wakeboarder med ProXS

HVORFOR BARE VÆRE WAKEBOARDER NÅR DU KAN VÆRE EN MERCURY WAKEBOARDER?

Passionen er det, der driver dig til at få det bedste ud af livet. At eksperimentere med det nye, det spændende og det eksalterende. Det er det, der driver dig til at skabe stærke bånd til verden omkring dig. Du er ikke bange for at blive våd, træt, svedig eller beskidt, så længe passionen får dig til at føle dig i live.

Download wallpaper:
1600*1024, 1920*1080, 2560*1600

Lystfisker

Mercury brand DNA lystfisker

HVORFOR BARE VÆRE LYSTFISKER NÅR DU KAN VÆRE EN MERCURY LYSTFISKER?

Ethvert kast med linen er er en lottokupon og en stille bøn om, at noget bider på. For hvert kast sætter du fiskelinen på prøve, og du ved aldrig, hvor stor eller lille præmien bliver. At fiske er en uendelig søgen, når du ikke er villig til at nøjes med kun én fisk.

Download wallpaper:
1600*1024, 1920*1080, 2560*1600

Familie

Mercury brand DNA familie på kajen med påhængsmotorer

HVORFOR VÆRE EN FAMILIE PÅ EVENTYR NÅR DU KAN VÆRE EN MERCURY FAMILIE PÅ EVENTYR?

Vi hjælper dig med at komme i kontakt med dig selv og naturen omkring dig. Smid den stress og bekymring som du går rundt med på land. Vi sætter dit livs største største oplevelser inden for rækkevidde, uanset hvor fjerne de kan synes.

Download wallpaper:
1600*1024, 1920*1080, 2560*1600