Mercury Marine fejrer 85 år med innovation, inspiration og minder skabt på vandet

Siden 1939 har Mercury Marine gjort det til vores mission at forbinde mennesker med vandet. At drive dristige oplevelser og hjælpe med at nære jeres mest dyrebare minder. Og selvom der er sket meget i de sidste 85 år, forbliver vores fokus det samme: At give alle muligheden for at opleve friheden med livet på vandet og at 'Go boldly' efter deres lidenskaber og passioner.

85 år af 'Bold'

'Bold' - det er engelsk for at vi er en smule selvfede på den gode måde: Mercury's historie udspringer nemlig af at være førende i marinebranchen. Fra digitale kontrolpaneler og kraftfulde, effektive motorer til fuldelektriske påhængsmotorer. Vores innovationer har formet industrien, og har omskrevet definitionen af marine motorer på måder, der gør sejlads lettere, mere forbundet og mere bæredygtig.

'Bold' oplevelser:Pålidelighed og tillid går hånd i hånd – og de har altid været vores førsteprioritet. Det er derfor generationer af sejlere har betroet Mercury til at drive deres oplevelser på vandet. Vi er stolte af de øjeblikke, Mercury har gjort mulige.

'Bold' inspiration: Mercury har altid stræbet efter at forene sejlere omkring de passioner, der er nære for dem. Vi er fortalere for god kommunikation og har støttet nogle af de mest dygtige lystfiskere, organisationer og marine forskningsinstitutter på vandet.

Mine Mercury minder

I 85 år har vi drevet dristige eventyr, men intet af dette ville være muligt uden én ting ... DIG! Hjælp os med at fejre 85 år fuld af dristighed ved at dele billeder og historier om nogle af dine yndlingsminder på vandet med Mercury.

Del din historie: Har vores produkter spillet en rolle i din sejltur? Vi vil så gerne se det! Del din historie, billeder eller videoer ved at bruge hashtag #85YearsOfBold på instagram og Facebook.

#85YearsOfBold