Mercury introducerer nye 25 og 30hk 4-takts påhængsmotorer

– De letteste og hurtigste 3-cylindrede motorer på markedet

Hurtigere. Lettere. Støjsvage.

De nye 25 og 30hk påhængsmotorer fra Mercury er konstrueret fra bunden til at være lettere, hurtigere og nemmere at betjene og vedligeholde. Disse påhængsmotorer har en 3-cylindret, 500cc motorblok med elektronisk brændstofindsprøjtning (EFI). For første gang kommer modeller med elektrisk start i 25 og 30hk som standard med Mercury SmartCraft®, hvilket giver bådejere mulighed for at tilkoble SmartCraft® instrumenter, VesselView® skærme og via SmartCraft Connect® også andre fabrikater skærme. Ligeledes kan man via VesselView Mobile™ få motordata direkte på sin smartphone app.

Motorer i serien fås med elektrisk eller manuel start, styrehåndtag eller fjernbetjening, mulighed for powertrim, samt jetdrev som alternativ til alm. propellerdrift. De håndstyrede modeller er monteret med et prisvindende ergonomisk designet styrehåndtag, der kan justeres højre/venstre og op/ned for altid at give den mest komfortable og sikre kontrol over motoren.

Mercury motor EFI SeaPro, FourStroke, ProKicker

Disse nye 3-cylindrede motorer starter ved kun 60 kg, og er 16% lettere end den forrige generation og tilbyder klassens bedste brændstoføkonomi. Påhængsmotorerne kommer i modellerne 25 og 30hk FourStroke, 25hk SeaPro™ og 25hk ProKicker™.

Vil du vide mere? Så kontakt en Mercury-forhandler