Nye 8 og 9.9 hk EFI og 9.9 ProKicker™ påhængsmotorer

Fang store fisk eller store eventyr med helt nye Mercury 8 og 9.9 hk påhængsmotorer, nu med letstartende EFI-ydelse. Vi præsenterer her den nye 9.9 hk ProKicker™ til nøjagtig trollinghastighed, og 8 og 9.9 hk FourStroke påhængsmotorer til at udforske vandet i mindre fartøjer. Gå på opdagelse!

Mercury 8 & 9.9 EFI FourStroke

Elektronisk Brændstofindsprøjtning (EFI)

Fra det øjeblik, du starter motoren, til det øjeblik, du giver fuld gas, reagerer EFI-teknologien (på 8 til 20 hk påhængsmotorer) med øjeblikkelig kraft. Sikker opstart i alle vejrforhold.

Batterifri EFI

Rejs endnu længere med batterifri EFI-teknologi, som er inkluderet i manuelt opstartede 8 til 20 hk påhængsmotorer. Det giver dig mulighed for at nyde fleksibiliteten ved transportable motorer uden at skulle medbringe et startbatteri.

Nem vedligeholdelse

Vi har gjort vedligeholdelsen nemmere med funktioner som et spildfrit olieskiftesystem, let-udskifteligt brændstoffilter og en vedligeholdelsesfri ventilstyring.

Avanceret styrehåndtag

Med en række justeringsmuligheder, let tilgængelige kontrolfunktioner og fleksibiliteten til at blive indstillet til venstre- eller højrehåndsbetjening (på udvalgte modeller), giver Mercury styrehåndtag dig fuld kontrol over dine eventyr.

Nem at transportere

Enkel at installere og letvægtig, 2.5 til 20 hk FourStroke påhængsmotorer giver dig mulighed for at sejle, uanset hvor du befinder dig.

Fleksibel, alsidig kraft

Om du er til fjernstyret eller styrehåndtag, manuel eller elektrisk start samt kraft- eller manuel trim (valgmuligheder varierer efter hestekræfter) lader Mercury dig konfigurere din motor, så den passer til din båd og dine foretrukne aktiviteter på vandet.

Små men kraftfulde

Med deres høje drejningsmoment og robuste holdbarhed er Mercury transportable påhængsmotorer ideelle til at drive en række joller, små aluminiumsfiskerbåde og oppustelige både samt som sekundær kraft på bl.a. sejlbåde.

Lettere i designet

Avancerede motorhjelmsmaterialer gør det muligt for Mercury FourStroke påhængsmotorer at levere kraftfuld ydeevne i en letvægtsudgave.

Mercury 9.9 ProKicker™

Ekstremt jævn og stille

Vi har afbalanceret motorhovedet for at gøre det mere glat. Derefter har vi lavet bløde gummimonteringer, der isolerer vibrationer og leder dem væk. Uanset om du lytter efter fisk eller har en samtale, vil du nyde hvert minut på vandet.

Tilpasset propel

Store både. Store farvande. Intet problem! En højtryks firebladet propel giver raffineret trollinghastighedskontrol, så du kan navigere helt præcist hver eneste gang.

Let at vedligeholde

Brug mindre tid på service og mere tid på at fiske med vores spildfri olieskiftsystem, nemt udskifteligt gearolie, hurtigtilslutnings-skyllesystem og vedligeholdelsesfri ventilstyring hele livet.

PowerTrim

Der er ingen grund til at læne sig eller anstrenge sig for at opbevare eller udrulle motoren. Alle ProKicker påhængsmotorer leveres som standard med Powertrim.

Specifikationer

Navn

FourStroke 8 EFI

FourStroke 9.9 EFI

9.9 ProKicker

Hestekræfter

8

9.9

9.9

Watt

12 amp (145 watt) elektrisk

12 amp (145 watt) elektrisk

12 amp (145 watt) elektrisk

SmartCraft tilslutning

Nej

Nej

Nej

Displacement (CID/CC)

12.8 cu in (209cc)

12.8 cu (209cc)

12.8 cu in (209cc)

Tør-vægt

40 kg.

38,5 kg. / 45,5 kg. /CT modeller)

50,3 kg.

Motortype

Inline-2

Inline-2

Inline-2

HK / KW

8/6.0

9.9/7.4

9.9/7.4

Integreret benzintank

N/A

N/A

N/A

Fjernstyring benzintank Standard

12 L.

12 L.

Optimal

Opstart

Manuel elektrisk (m/manuel backup)

Manuel, elektrisk (m/manuel backup)

Elektrisk (m/manuel backup)

Trim system

Manuel

Manuel, PowerTrim (CT modeller)

PowerTrim

Egenskaber

Let og sikker start

Elektronisk brændstofindsprøjtning (EFI) sikrer pålidelige starter og effektiv ydeevne under alle vejrforhold.

Fjernstyring eller styrehåndtag

Konfigurér din påhængsmotor, så den passer til din båd og dit sejlbehov - fjernkontroller til styring fra styrepladsen eller et styrehåndtag til øjeblikkelig responsiv styring under sejlads.

Kompakt design

Ideel til nye motormonteringer og med sit slanke udseende passer Mercury FourStroke påhængsmotorer til de fleste transommer - også dem med smal motorafstand.

Lær mere om de nye motorer hos en Mercury-forhandler

Din lokale autoriserede Mercury-forhandler er det bedste sted at se og købe Mercury-motorer, reservedele og tilbehør, samt få ekspertstøtte, når du har brug for det.