Mercury Marine introducerer 8 og 9.9 hk EFI FourStroke og 9.9 hk EFI ProKicker™ påhængsmotorer

Mercury Marine introducerede i sidste uge 8 og 9.9 hk EFI FourStroke og 9.9 hk EFI ProKicker™ påhængsmotorer. Med et avanceret Mercury elektronisk brændstofindsprøjtningssystem designet til at give sejlere, fiskerientusiaster og professionelle lystfiskere nemme opstart og effektiv ydeevne.

Mercury Marine introducerer 8 og 9.9 hk EFI FourStroke og 9.9 hk EFI ProKicker™ påhængsmotorer – Perfekt til sommersejlads- og fiskerieventyr

FOND DU LAC, Wis., (6. juni 2024) – Mercury Marine, en division af Brunswick Corporation (NYSE: BC), introducerede i sidste uge 8 og 9.9 hk EFI FourStroke og 9.9 hk EFI ProKicker™ påhængsmotorer. Disse nye påhængsmotorer har et avanceret Mercury elektronisk brændstofindsprøjtningssystem designet til at give sejlere, fiskerientusiaster og professionelle lystfiskere nemme opstart og effektiv ydeevne.

"I de seneste år har Mercury Marine presset grænserne i den øvre ende af påhængsmotorydelsen med vores 350-400 og 600 hk Verado motorer, men samtidig har vi fokuseret på at udvikle næste generation af vores mindre, transportable påhængsmotorer," sagde John Buelow, præsident for Mercury Marine. "Et redesign af 8 og 9.9 hk familien har inkluderet EFI, som leverer en række fordele for forbrugerne som eksempelvis hurtigere opstart og bedre brændstoføkonomi, hvilket bygger på vores forpligtelse til kontinuerlig forbedring og levering af produkter af høj kvalitet."

Letvægts og effektivTakket være EFI-teknologi og andre forbedringer leverer disse motorer op til 27% bedre brændstoføkonomi end tidligere karburatormodeller i samme hestekræftområde. De er lette nok til at være transportable, hvilket gør dem ideelle til at drive spontane eventyr på vandet i fiskerbåde og andre små fartøjer, inklusiv oppustelige gummibåde. Disse påhængsmotorer producerer mere top-end hestekræfter end tidligere generation karburatormotorer, med en betydelig vægtbesparelse sammenlignet med de fleste EFI påhængsmotorer i deres klasse.

Nem vedligeholdelseEFI-teknologi gør også disse motorer nemme at vedligeholde, og der er ingen oliefilter at skifte. Derudover kræver deres vedligeholdelsesfrie knastaksel ingen regelmæssig service og ingen ventiljusteringer i motorens levetid. De nye motorer kommer også med en hurtig-tilslutnings ferskvand skylleadapter, der kan tilsluttes en almindelig haveslange.

8 & 9.9 hk EFI FourStroke EFI-teknologi fjerner besværet med at starte i alle slags vejrforhold. Mens både 8 og 9.9 hk EFI-modellerne tilbydes med et valg mellem manuel eller elektrisk start, kræver de manuelle startmodeller ikke et startbatteri, hvilket øger deres bekvemmelighed.

"Når du trækker i snoren for at starte motoren manuelt, oplader den automatisk hele elsystemet for at muliggøre tænding," sagde Jim Hergert, senior kategorichef for Mercury Marine for påhængsmotorer på 30 hestekræfter og derunder.

9.9 hk EFI fås med fjernbetjening eller styrehåndtag, manuel eller elektrisk trim. 8 hk EFI kommer med et brugervenligt styrehåndtag – Gearskift, gas, styring, manuel tilt og motorstophåndtag kan alle betjenes med kun én hånd.

Mercurys ingeniørteam afbalancerede topstykket på de nye 8 og 9.9 hk EFI påhængsmotorer og inkorporerede vibrations- og lyddæmpende materialer, inklusive bløde gummibeslag, for at levere en jævn og stille sejloplevelse.

9.9 hk EFI ProKickerMercury 9.9 hk EFI ProKicker tilbyder alle disse fordele og tilføjer yderligere funktioner designet med den professionelle lystfisker i tankerne. ProKicker's højt-tryks, fire-blads propel giver overlegen kontrol, hvilket gør det muligt for lystfiskere at finjustere præcise trollinghastigheder. Den nye EFI-model kommer også med Mercurys robuste Command Thrust gearkasse for større holdbarhed samt standard elektrisk tilt.

"Du trykker bare på knappen, som så løfter motoren ubesværet, når du er klar til at sejle på din almindelige motorfart," sagde Hergert.

Uanset om du jagter store fisk eller store eventyr, sikrer de nye Mercury 8 og 9.9 hk og 9.9 hk ProKicker påhængsmotorer, udstyret med næste-generations EFI, sikre opstart og stille, effektiv ydeevne til rolige stunder på vandet.

For mere information om de nye påhængsmotorer, besøg mercurymotor.dk eller www.mercurymotor.dk/nye-motorer-efi-prokicker

Om Mercury MarineMercury Marine® har hovedsæde i Fond du Lac i Wisconsin og er verdens førende producent af motorer til fritidsbåde. Mercury er en division af Brunswick Corporation (NYSE: BC) og leverer motorer, både, service og reservedele til sejlads til fritidsbrug, erhverv og i statsregi. Mercurys produkter er nemme at bruge for sejlere, de er ekstremt driftsikre, og de leveres med verdens bedste kundesupport. Virksomhedens brancheførende mærkesortiment omfatter Mercury-påhængsmotorer, Mercury MerCruiser® sterndrive- og indenbordsmotorer, Mercury-propellere, Mercury-gummibåde, Mercury SmartCraft® elektronik, Land 'N' Sea-distribution af bådreservedele samt Mercury og Quicksilver® reservedele og olier. Få mere at vide på www.mercurymotor.dk