LAD EVENTYRET VÆRE DIN GUIDE!

Hos Mercury skaber vi oplevelser for dig, som lever livet på vandet. Vores motorer er derfor bygget til at præstere og stå distancen på havet med den nyeste og mest innovative teknologi.

MERCURY INTRODUCERER NYE 25 OG 30HK
4-TAKTS PÅHÆNGSMOTORER

Den næste generation af 25 og 30hk 4-takts påhængsmotorer lander snart – konstrueret fra bunden til at være lettere, hurtigere og nemmere at betjene og vedligeholde. Disse påhængsmotorer har en 3-cylindret, 500cc motorblok med elektronisk brændstofindsprøjtning (EFI). For første gang kommer modeller med elektrisk start i 25 og 30hk som standard med Mercury SmartCraft®, hvilket giver bådejere mulighed for at tilkoble SmartCraft® instrumenter, VesselView® skærme og via SmartCraft Connect® også andre fabrikater skærme. 

KOMMER TIL EFTERÅRET 2022

EN VERDEN AF MERCURY

Med Mercury i ryggen er du sikret gode oplevelser på vandet. Vi sætter vores kunder først, når vi udvikler nye produkter, og vi går aldrig på kompromis med kvalitet, performance og design. Står du og mangler inspiration til din næste motor eller vil du bare gerne tale med nogen, som kan hjælpe dig videre i din søgen efter den mest optimale motor til din båd, så kontakt en af vores forhandlere i Danmark, Grønland eller Island.

MØD DET NYESTE MEDLEM AF VERADO FAMILIEN

Den nye V12 påhængsmotor, med 600 hk og to-trins automatgearkasse, er en stærk, men samtidig støjsvag motor, som vi ved vil sætte nye standarder indenfor kategorien af påhængsmotorer.

Med en V12 er du sikret

  • En støjsvag motor

  • Eminent manøvreevne

  • En god brændstoføkonomi

GO BOLDLY

Mercury brandets slogan handler om mere end hvem vi er. Det handler om, hvad vi laver, og hvad vi gør muligt for alle sejlere. Go Boldly er en opfordring til at udforske. At lade eventyret være din guide. At være en del af noget større. Det er frihed til at presse hvert sekund af glæde ud af din tid på vandet. At finde nye steder og opleve nye ting. At søge efter fiskehistorier og ride på endeløse bølger. Go Boldly betyder aldrig at ride i kølvandet på en anden. Det betyder at kortlægge din egen kurs og stole på, at Mercury tager dig derhen.

HVORFOR VÆRE EN FAMILIE PÅ VANDET NÅR MAN KAN VÆRE EN MERCURY FAMILIE PÅ VANDET

Med Mercury i ryggen kan du vove dig ud mod de største oplevelser, som livet på vandet har at tilbyde. Om det er på den anden side af fjorden eller ud over de store oceaner, venter et liv fuld af rige og uforglemmelige oplevelser. Mercury gør eventyret muligt. Du skal bare være villig til at vove dig ud mod horisonten med os.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

Med vores nyhedsbrev kan du holde dig opdateret på nyheder fra Mercury og andre produkter fra Jørgensen & Dahl, samt modtage guides og tips & tricks til din hverdag.